Vraag en antwoord

Hieronder zult u de meest gestelde vragen vinden. Klik op de vraag en het antwoord zal automatisch verschijnen. Deze vragen hebben betrekking tot alles omtrent Stichting Vergeten Geluk.

Wat voor soort wensen kan ik maken?

Wij kunnen niet voor 100% garanderen dat uw wens in vervulling gaat maar U kunt altijd een poging wagen dus stuur maar in!

Zijn alle wensen gratis voor mij?

Wij proberen zoveel mogelijk wensen te realiseren dmv donaties/ sponsoren en vrijwilligers. In sommige gevallen lukt dat niet en vragen wij een kleine bijdrage van U, altijd in overleg.

Vervullen jullie alle wensen die ingestuurd worden?

Wij streven ernaar om in 2020 zoveel mogelijk mensen een geweldige dag bezorgd te hebben.

Vervullen jullie wensen uit het hele land?

Voorlopig beperken wij ons tot het Drechtsteden gebied omdat wij nog een kleine stichting zijn. Als U hierbuiten woont kunt U alsnog een wens insturen en kijken wij of wij andere stichtingen of organisaties in kunnen schakelen om Uw wens te realiseren.

Als ik als vrijwilliger een ongeluk krijg/ veroorzaak ben ik dan verzekerd?

Onze stichting is aangesloten bij het overkoepelende orgaan http://www.sskw.nl/ in Dordrecht. Via deze organisatie zijn de vrijwilligers uit de Drechtsteden bij de gemeente Dordrecht verzekerd.

Kan ik ook eenmalig iets doen als vrijwilliger?

Dit is precies wat wij voor ogen hebben, U geeft aan wat U zou willen/kunnen en wij bewaren Uw gegevens. Voor die ene wens waarbij we juist iemand als U nodig hebben, nemen we contact met U op en gaan we samen aan de slag om de wens te vervullen.