Datum: 29/05/2015   |   Categorie: Informatie

Een nieuw gezicht

Een jaar lang was mw. Van Kampen het gezicht voor onze stichting.

Deze dame heeft een lange tijd gewoond in kleinschalig wonen voor dementerende waar wij alle drie werkzaam zijn. Zij behoorde tot één van de eerste bewoners en is als laatste (2013) helaas overleden van de groep die 8 jaar geleden begon.

Samen met haar zoon en dochter hadden wij vorig jaar besloten dat mw. Van Kampen het lachende gezicht zou zijn voor de stichting.

Mw. van Kampen had osteoporose en later kreeg zij last van dementie. Mw. was een ijdel persoon en vond het altijd fijn om lekker te tutten met haar haren en make-up.

Mw. was een langslaper, maar was zij na een ontbijtje op bed eenmaal eruit bleef zij tot in de late uurtjes op en genoot van een advocaatje en Nederland muziekland.

Ze vond het heerlijk om van tijd tot tijd te lachen en te dansen zij was nog lenig tot en met. Daagjes weg bloeide mw. van op, zoals zovele ouderen zullen doen!

We hebben genoten van mw. haar familie, in het bijzonder haar zoon en dochter. Deze zijn na het overlijden van haar moeder nog steeds begaan met de zorg.

Haar zoon is vrijwilliger geworden in de groep waar zijn moeder haar laatste jaren heeft geleefd, wat bijzonder is! Haar dochter helpt de stichting waar nodig om geld bijeen te krijgen d.m.v. creatief bezig zijn.

Nu een jaar later hebben we gekozen voor een nieuw gezicht en een nieuw logo wat abstracter en algemener.

Wij bedanken mw. van Kampen dat wij haar op een liefde volle manier hebben leren kennen en haar mochten begeleiden tot het eind van haar bestaan.

In memoriam

mw. C. van Kampen

Wij bedanken ook haar familie voor toen en ook nu voor wat jullie doen !!

Bedankt dat zij het gezicht mocht zijn van Stichting Vergeten-Geluk.

Liefs

Dorien, Sacha en Claryanne

 

 

 

Door: Claryanne Bakker   |   Reacties: 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *